Denne side bruger cookies. Klik her for at se cookie-erklæringen Var enige

VILKÅR OG BETINGELSER

VILKÅR OG BETINGELSER 


1.  Samtykke
Ved at bruge denne sider går du med til at være bundet af disse vilkår.

2. Ændringer
Opdatere disse vilkår fra tid til anden. Det er dit ansvar at kontrollere for sådanne ændringer. Hvis ikke du ønsker at acceptere de nye vilkår, bør du ikke fortsætte med at bruge siden. Hvis du fortsætter med at bruge siden efter den dato hvorpå ændringerne til vilkårene er foretaget, indikerer det din accept og du vil være bundet af de nye vilkår.

3. Registrering
Du garanterer at:De personlige informationer som du skal give når du registrere er sande, korrekte, aktuelle og fuldkomne på alle måder; og at du ikke udgiver dig for at være en anden person eller entitet.

4. Indemnitet
Vi foretager os enhver form for rimelig behandling så vidt vi kan for at holde detaljerne af din bestilling og betaling sikre, men i fraværet af påpasselighed på vores side kan vi ikke holdes ansvarlige for tab der kan forekomme hvis en tredjepart fremskaffer sig uautoriseret adgang til data som du har leveret ved brugen af eller bestilling fra hjemmesiden.

5. Bestillinger
Alle bestillinger er underlagt accept og tilgængelighed. Hvis ikke de bestilte varer er tilgængelige bliver du notificeret via e-mail (eller andre midler hvis ingen e-mailadresse er givet) og du får mulighederne for enten at vente på varerne bliver tilgængelige eller annullere din bestilling.Du påtager dig ansvaret for varerne så snart de er blevet leveret til adressen som du har givet da du bestilte produkterne. Vi påtager os intet ansvar hvis du angiver en forkert leveringsadresse eller ikke formår at hente produkterne fra den adresse som du gav os.

Du påtager dig ansvaret for varerne så snart de er blevet leveret til adressen som du har givet da du bestilte produkterne. Vi påtager os intet ansvar hvis du angiver en forkert leveringsadresse eller ikke formår at hente produkterne fra den adresse som du gav os.

6. Pris og Betaling
Alle priser som er vist er inklusiv VAT ved de nuværende rater og er korrekte når informationen bliver skrevet ind i vores system. Vi forbeholder os dog retten til at ændre priserne på ethvert givent tidspunkt uden at informere dig.

7. Beskyttelse af Din Sikkerhed
Informationen som du indsender bliver behandlet sikkert og strengt i henhold til det europæiske databeskyttelsesråd fra d. 25. maj 2018.

8. Kvalifikation til at Købe
For at kvalificere dig til at købe varer på denne hjemmeside og lovligt indgå i og lave kontrakter på denne hjemmeside skal du ifølge europæisk lov være: individuel, mindst 18 år; og registrere dit rigtige navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og andre detaljer som bliver efterspurgt.

9. Intellektuel Ejendom
iIndholdet på hjemmesiden er beskyttet af copyright, varemærker, databaser og andre intellektuelle ejendomme, og du accepterer at disse materialer og indhold som er leveret som en del af hjemmesiden forbliver vores eller vores licensgiver.

Du kan gemme og vise indholdet af hjemmesiden på en computerskærm, gemme sådant indhold i elektronisk form på cd (men ikke andre servere eller lageranlæg som har adgang til internettet) eller printe en kopi ud af sådan indhold til eget personlige ikke kommercielle brug, givent at du holder alle former for copyright og ejendoms anmeldelser ved lige. Det er ikke tilladt at gengive, modificere, kopiere, distribuere eller bruge materialerne eller indholdet på hjemmesiden til kommercielle formål.

10. Indvilligelse
Hjemmesiden må kun bruges til lovlige formål og på en lovlig måde. Du indvilliger i at følge relevante love, vedtægter og reguleringer angående hjemmesiden og dens brug. Du indvilliger i ikke at uploade eller overføre nogle virusser gennem hjemmesiden eller andet som er designet til at intervenere med, afbryde eller forstyrre de normale operative procedurer på en computer; eller hvilket som helst materiale som er krænkende, stødende eller uanstændigt.

11. Begrænset Ansvarlighed
Til trods for reglerne i disse vilkår, kan disse vilkår ikke:

Påvirke eller begrænse dine rettigheder som forbruger under europæisk lov

Hjemmesiden er til rådighed på en ”som er ” basis uden repræsentationer eller støtte og vi laver ingen garantier hvad end udtrykkeligt eller indirekte, i relation til den og dens brug. Du godkender at vi ikke kan garantere og ikke kan blive holdt ansvarlige for sikkerheden eller databeskyttelsen på hjemmesiden og enhver information leveret af dig. Du er ansvarlig for risiciene ved brug af internettet.

Mens vi prøver at forsikre om at materialet som er på hjemmesiden er korrekt, respektabelt og af en høj kvalitet så kan vi ikke tage ansvar hvis ikke dette er tilfældet. Vi er ikke ansvarlige for fejl, undladelser eller for resultatet for brugen af sådan information eller for nogen tekniske problemer du må opleve med brugen af hjemmesiden. Hvis vi bliver informeret om unøjagtigheder i det materiale som er på hjemmesiden, forsøger vi hurtigst muligt at rette det.

12. Intet Professionelt råd Eller Medicinsk Information
Hjemmesiden giver ikke medicinsk råd, diagnoser eller behandlinger. Informationen som er på hjemmesiden, er præsenteret udelukkende for informationens skyld. Selvom vi giver information omkring vores produkter gennem hjemmesiden, er hverken vores ansatte eller disse tredjeparter autoriserede til at give medicinsk eller anden professionel rådgivning gennem hjemmesiden. Som et resultat af dette bør du aldrig bruge den information som du modtager på hjemmesiden for diagnoser, behandlinger af nogen som helst sundhedsproblemer eller, i stedet for medicin eller anden behandling ordineret af en læge eller anden sundhedsudbyder.

Konsulter venligst din læge eller anden sundhedsudbyder hvis du har sundheds relaterede spørgsmål.

13. Løsrivelse
Hvis nogen del af disse vilkår bliver dømt ulovlig, ugyldig eller af en anden grund ikke kan håndhæves, så bliver den regel dømt adskillelig fra resten af vilkårene og kan ikke påvirke validiteten og håndhævelsen af resten af delene i vilkårene.

14. Fuld Enighed
Disse vilkår danner basis for enhver aftale lavet mellem dig og os.

15. Returneringer
Skulle du ønske at returnere et produkt af nogen som helst grund så kontakt os venligst indenfor 48 timer af at din du har modtaget din kvittering, om hvad du er utilfreds med. For at arrangere en returnering så kontakt os venligst og informer vores kundesupport om dit ordrenummer, produktet du ønsker at returnere og grunden til du ønsker at returnere det.

Vi kan desværre ikke tilbagebetale uønskede varer på grund af den let fordærvelige natur af produkterne til salg. Tilbagebetalinger/bytninger bliver kun tilbudt på vare som er defekte og var tydeligt så da de blev sendt.

I sådan et tilfælde sender vi et unikt retur autoriserings nummer og den adresse som du skal sende varen til.

customerservice@recover-me.eu

Du skal pakke varen sikkert og inkludere;
  •  Dit ordrenummer 
  •    Hvad end en erstatning eller tilbagebetaling er ønsket  
  •   Grunden til at du returnerer varen
Varer som bliver returneret bør være i den originale stand og pakning hvori de blev modtaget, sammen med en kopi af fakturaen eller følgesedlen. Så snart vi modtager varerne bliver de kontrollerede og tilbagebetalinger samt porto bliver betalt hvor det er passende.

16. Forsendelse
Når din bestilling er klar sender vi den til adressen som er benævnt af dig så længe at den adresse er indenfor Europa. Du er ansvarlig for at udfylde alle påstande med transportfirmaer hvis der er skadede eller manglende forsendelser 

  • Postal Service Standard Levering er 3-8 hverdage.

Hvordan kontakter man os
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer angående disse vilkår eller siden så kontakt os venligst på:  E-mail: customerservice@Recover-Me.eu