Denne side bruger cookies. Klik her for at se cookie-erklæringen Var enige

Om os

Har du nogensinde hørt om “mirakel molekylet”, Nitrogenoxid? Vi garanterer at du vil vide alt om denne Nobel Pris-modtagende opfindelse. Hvorfor? Fordi det giver næring til hver eneste celle, i en smuk og harmonisk krop og resultatet er indre sundhed – det bedste DU!

Vi var forbløffede over at så få folk havde hørt om Nitrogenoxid og det inspirerede os til at skrive hensigtserklæringen for Recover-Me:


og hjælpe så mange som mennesker som muligt med at forbedre deres livskvalitet.

Vi sprang direkte ud i det og gik selvfølgelig på udkig efter et kosttilskud der kunne booste produktionen af Nitrogenoxid i kroppen. Og gæt hvad vi opdagede? At der ikke findes et ENESTE produkt på markedet der kunne netop det. Vi var fuldstændigt forvirrede! Hvordan kunne det være, at noget der bliver betegnet som et “mirakel molekyle” ikke er til at få fat i for de personer, der har brug for det?

Og det var sådan vores vision begyndte.

Vi forestiller os en verden med en gladere og sundere ånd og mentalitet takket være en videnskab der allerede er i brug.

Med denne klare vision vidste vi, at vi skulle finde en ledende global forsker der kunne hjælpe os med at skabe Recover-Me. Og vi er glade for at kunne sige at vi har fundet ham, en anderkendt professor I organisk kemi. Efter en succesfuld og livslang karriere, var denne professor fast besluttet på at skabe en top-kvalitets formula der ville booste Nitrogenoxid optimalt i mennesker. Denne professor er en mand med absolut ingen kommercielle interesser! Tværtimod er hans hoved formål at forbedre livskvaliteten for andre mennesker. Det er denne passion der gør Recover-Me til noget helt særligt!

Gennem hele denne oplevelse er vi blevet meget mere opmærksomme på den magt som uddannelse har, for den kan kurere uvidenhed. Vi ser evnen til at læse som en utrolig vigtig her i livet, når man skal tage sunde beslutninger der forbedrer livskvaliteten.
Derfor vil Recover-Me donere en del af dets overskud til at støtte læse initiativer for børn.
En anden del af vores profit vil gå til at støtte en af vort firmas største passioner – naturen. Disse donationer vil blive givet til træ-plantnings projekter og genopretningen af levesteder på tidligere forurenet jord.
Så nu ved du, at når du støtter Recover-Me, så forbedrer du ikke bare din egen vitalitet med det berømte “mirakel molekyle”, men du er også med til at forme ungdommen og genopbygge Moder Natur.
Med andre ord så forbedre du dit helbred mens du støtter helbreddet vores planet. Det bliver da ikke bedre?