Denne side bruger cookies. Klik her for at se cookie-erklæringen Var enige

ANTI-AGING

Fra det øjeblik vi bliver født spiller aminosyren L-arginin en væsentlig rolle i vedligeholdelsen af vores skelet og reproduktionen af vores celler. L-arginin er en halv-essentiel aminosyre. Det betyder, at vores krop producerer L-arginin selv. Kroppen vil producere tilstrækkeligt at stoffet indtil vi er fuldt udvoksede. Derefter producerer kroppen mindre og mindre af aminosyren, L-arginin, og aldringsprocessen starter.

Produktionen af L-arginin har en målbar effekt på anti-aging (udsættelse af ældningsprocessen) og de overordnede kropsfunktioner, især når du kommer op i årene.

L-arginin gode kvaliteter giver dig store fordele, udover at det er en måde at få kontrol over aldringsprocessen. Du kan genvinde og opretholde vaskulær vitalitet, modarbejde aldersrelaterede symptomer på cellulært forbrændingsniveau og forbedre din generelle følelse af velvære gennem forbedret dyb søvn. Den dybe søvn øger også dit væksthormon og din immunfunktion.

BESTIL NU

L-ARGININETS

ANTI AGING HEILZAME EIGENSCHAPPEN

 • Fremmer celle fornyelsen.
 • Anti-Osteoporose (knogleskørhed).
 • Forbedrer immunsystemet
 • Fremmer dyb søvn.
 • Stimulerer produktionen af ​​væksthormoner som har anti-aging egenskaber.
 • Det forhindrer og reducerer virkningerne af osteoporose via positiv påvirkning af knoglemassen.
 • Bevarer knogletætheden ved at stimulere væksthormon-produktionen
 • Forbedrer den kognitiv evne (koncentrationen og opmærksomheden).
 • Det forbedrer hukommelsen, især den langtidshukommelsen og kan reducere virkningerne af demens og Alzheimers.
 • Det forbedrer kommunikationen mellem messengerceller og nerver/ hjernen.
 • Forbedrer sædproduktionen og bevægeligheden
 • Øger blodcirkulationen i kønsorganerne.Forbedrer seksuelle funktioner.
På trods af de imponerende ting der siges om L-arginin får du ikke alle de basale fordele af aminosyren i kroppen alene ved at indtage L-arginin oralt (gennem munden). Efter at vi er fuldt udvoksede producerer og absorberer kroppen knap nok L-arginin. Hvis du kun tager et basalt oralt tilskud af L-arginin, vil din krop ikke absorbere det tilstrækkeligt. For at få kroppen til at absorbere L-arginin, skal den frigives langsomt ind i kroppen. Recover-Me er produceret på en speciel formel, der maksimerer absorptionen af L-arginin i kroppen.
Mere om Recover-Me

BEDRE IMMUNSYSTEM

Når vi bliver ældre, producerer hypofysen mindre og mindre væksthormon. Som et resultat mindskes evnen til at komme sig fra sygdom. Samtidig mister immunsystemet også en vigtig stimulus, T-lymfocytter, som i høj grad kan reducere immunfunktionen og for eksempel forårsage infektioner efter anstrengende træning eller stress. Recover-Me specialformel stimulerer produktionen af væksthormon og øger immunforsvaret.

Hvad er immunsystemet?

Immunsystemet er kroppens naturlige forsvar mod infektion. Immunsystemet angriber bakterier og hjælper os med at forblive sunde. Mange celler og organer arbejder sammen for at beskytte kroppen.

 • Hvide blodlegemer, også kaldet leukocytter, spiller en vigtig rolle i immunsystemet.
 • Nogle typer hvide blodlegemer, også kaldet fagocytter, er ansvarlige for at fjerne dårlige bakterier fra kroppen.

 • Andre blodlegemer, også kaldet lymfocytter, hjælper med at holde kroppen stærk og sund.

De to typer lymfocytter er B-lymfocytter og T-lymfocytter.

 1. Lymfocytter findes i knoglemarven og forbliver der, indtil de modnes til B-celler. Du kan sammenligne B-lymfocytter med et slags intelligenssystem i kroppen, de finder deres mål og sender de rigtige celler for at sikre dem.
 2. Eller de går til thymuskirtlen for at modne til T-celler. T-celler er de beskyttende celler, de ødelægger de invaderende celler, der forårsager infektioner.

Recover-Me stimulerer produktionen af T-lymfocytter.


Nogle andre grunde

VØGER DIN YDEEVNE

Din fysiske og mentale ydeevne vil blive bedre ved at bruge Recover-Me, Anti-Aging. På grund af den øgede blodgennemstrømning vil din krop blive hurtigere under og efter træningen. Det forbedrer også dit mentale fokus. Den øgede produktion af væksthormoner vil også medvirke til at øge din samlede præstation ved at optimere din krop til at regenerere efter træning. Dette betyder mere mager kropsmasse (muskelmasse) og mindre fedtlagring!

Fysisk ydeevne – Din evne til at producere nitrogenoxid kan forudsige, hvor godt du klare dig atletisk. Kvælstofoxid styrer og regulerer ikke blot blodstrømmen til dit skelet og dine hjerte muskler, men det styrer også hvor effektivt dine mitokondrier genererer cellulær energi fra ilt. Motions intolerance hos ældre individer skyldes, at disse mennesker ikke er i stand til at producere nitrogenoxid og regulere blodgennemstrømningen i kroppen effektivt.

OPTIMERER DIN SØVN

Recover-Me forbedrer søvnmønsteret ved at øge niveauet af nitrogenoxid i blodet. Dette har en modsat virkning af koffein: Kroppen falder i søvn hurtigere og du sover ofte dybere. Ved at tage Recover-Me om natten fremmer det ikke kun anti-aging effekten men understøtter også den kognitive evner og hukommelse.

Vil du sove bedre og dybere? Tag Recover-Me, før du går i seng! Recover-Me er en speciel formel, der optimerer nitrogenoxidproduktionen i hjernen. Produktion af nitrogenoxid i den forreste del af hjernen får os til at falde til ro. Det får dig til at sove hurtigere og dybere.Undersøge nitrogenoxid og sove

ALDRING

Degeneration af vores kroppe er en uundgåelig proces. En af grundene til dette sker er, at cellerne i vores krop reproduceres igen og igen, og at denne reproduktion aldrig har den samme ‘kvalitet’ som den oprindelige celle og så ældes du. L-arginin er en halv-essentiel aminosyre og indtil knogleudviklingen i opvæksten er afsluttet (efter ca. dit 23. år) producerer vores krop nok l-arginin. Derefter stopper kroppen med at producere arginin og aldringsprocessen starter.Forbruget af L-arginin på det tidspunkt, men især i en højere alder, har en målbar effekt på anti-aging og de overordnede kropsfunktioner.L-arginins kvalitet giver alle brugere fordele og mulighed for at få kontrol over aldringsprocessen ved at genvinde vaskulær vitalitet, reducere aldersrelaterede symptomer i den cellulære forbrænding og øge den generelle følelse af velvære gennem forbedret dyb søvn. Denne dybe søvn øger også dit væksthormon, ud over at øge din immunfunktion.Kombinationen af ingredienser i den rigtige dosering i Recover-Me maksimerer absorptionen af L-arginin.

VÆKSTHORMON

Når alderen stiger, producerer hypofysen mindre og mindre væksthormon. Som følge heraf falder kroppens evne til regenerering (for eksempel bindevæv, muskulatur, knoglevæv, sårheling). Samtidig mister immunsystemet også et vigtigt stimulus, produktionen af T-lymfocytter, som i høj grad kan reducere immunfunktionen og for eksempel forårsage infektioner efter anstrengende motion eller stress. Frigivelsen af ekstra mængder af væksthormon kan føre til forbrænding af depotfedt og dannelse af kraftigere muskler.Lysin synes også at stimulere væksthormonerne i kombination med L-arginin. Kombinationen af L-arginin og L-lysin bruges ofte til at fremme fysisk genopretning efter intensiv stress. Desuden understøtter denne kombination kroppens egen regenerative evne så immunsystemet fortsætter med at fungere optimalt.

Louis J. Ignarro, nobelprisvinderen, forklarer:

Når nerverne stimulerer forskellige dele af kroppen gør de det ved at udløse et kemikalie, faktisk er det vigtigtste kemikalie der udløses i hjernen af mange nerver nitrogenoxid, og nitrogenoxid er velkendt i dag til at understøtte indlæring; Det er der ingen tvivl om det har vist sig hos både dyr og mennesker og det vi nu kan se er at ved hukommelses- og indlærings sygdomme, især Alzheimers er der en mangel, en udpræget mangel på nitrogenoxid især i de dele af hjernen der regulerer hukommelse og indlæring. Tidlige kliniske studier viser at hvis du booster produktionen af nitrogenoxid i hjernen så kan du genopbygge hukommelsen og indlæringen.

ØGER DIN OVER-ALL-VELFÆRD

Ingredienserne i Recover-Me øger blodgennemstrømningen i hele kroppen, hvilket øger varmen i dine hænder og fødder og øger din libido og følsomhed. Den naturlige inhibering til frigivelse af væksthormon vil blive sænket, hvilket har bestemte anti-aging effekter over tid. På grund af højere GH niveauer vil kroppen forblive længere i en ‘opbygnings’-tilstand og vil derfor blive slankere med mindre fedtdepoter og vil producere mere energi.

SEKSUEL FUNKTION

Forøgelse af argininindtaget øger nitrogenoxidniveauet i blodet. Nitrogen afslapper blodkarrenes vægge og forbedrer dermed blodcirkulationen i hele kroppen, herunder dem i penis. Desuden hæver arginin koncentrationen af nitrogenoxid, hvilket øger den arterielle elasticitet. Denne effekt kan reducere blodtrykket og forbedre erektilprocesserne. Hertil kommer at næringsstoffer og ilt kan transporteres hurtigere til organerne, hvilket har en generel positiv effekt på styrke, udholdenhed og seksuel præstation.

BEDRE HUKOMMELSE OG KOGNITIV EVNE

Kombinationen af højere nitrogenindhold i hjernen og frigivelsen af aminosyren, L-Pidolat, kan forhøje hjernens hukommelse og kognitive evne. Du vil opleve mere fokus, årvågenhed, koncentration og bedre hukommelse. Undersøgelser har også vist forbedring af indlæringsmulighederne.