Denne side bruger cookies. Klik her for at se cookie-erklæringen Var enige

Anmeldelser

Vi får en masse positiv feedback fra Recover-Me-brugere.
For mange mennesker er livskvaliteten forbedret betydeligt.
Og det er vores objekt!
Tjek videoerne og læs kommentarerne nedenfor.

Jeg har brugt Recover-Me i 2 år nu. Som patient med firfoldig trombose, har jeg haft rigtig dårlig circulation i årevis. Selvom jeg ikke havde nogen illusion om at Recover-Me kunne hjælpe mig fuldstændig med dette problem, så begyndte jeg på Recover-Me i det sidste kvartal af 2017.

Efter en måneds tid bemærkede jeg at jeg sov langt bedre om natten, var mere veludhvilet og min hukommelse forbedrede sig, men mine kredsløbsproblemer havde ikke ændret sig. Jeg holdte dog ved. Jeg tror det var fordi jeg tænkte at jeg bare skulle være tålmodig, og et produkt som Recover-Me ikke virker natten over, men gradvist viser sin virkning. 

På grund af dette, tænkte jeg at de kortsigtede forbedringer måske ikke var så gode som man kunne ønske, men at jeg ville mærke fordelene i det lange løb.Og nu, efter næsten 2 år, har jeg en fornemmelse af at mit kredsløb er blevet bedre. Jeg sover langt bedre og jeg er sundere end hvad jeg har været i årevis. 

Så: konklusionen med Recover-Me er, at du virkelig skal fortsætte hvis du ønsker at lindre mere alvorlige skavanker.

Så hold fast, og held og lykke!            

PIETER

For syv måneder siden begyndte jeg at bruge Recover-Me, fordi jeg havde en åndenød.Efter adskillige undersøgelser ordinerede kardiologen Perindopril, men dette hjalp ikke; der var ingen yderligere grund til at undersøge mig nærmere. Men jeg gav ikke op! 

 Ved at søge intensivt på internettet efter selvmedicinering læste jeg om mirakelmolekylet nitrogenoxid. Efter nøje undersøgelse af alting tøvede jeg ikke med at bestille Recover-Me.

Jeg opnåede følgende fordele på syv måneder.  

  • Jeg lider ikke længere af åndenød, og jeg har mere energi, og jeg kan præformere mig bedre i sport.
  •  Jeg var i stand til at sænke min medicin 20 mg seroxat til 10 mg, og det kan endda gå yderligere ned.
  •  min hukommelse er også forbedret og føler jeg mig bedre i min hud. 

For tiden er det fordelene efter syv måneder. Jeg er meget tilfreds med Recover-Me og kan anbefale det til alle!

IRENE

Jeg har brugt Recover-Me Anti-Aging i cirka to uger, og jeg elsker det. Pulveret er let at dosere med målescoppen i pakningen. 

Jeg havde mange problemer med at falde i søvn og fortsatte med at sove lyd hele natten. Men siden jeg begyndte at bruge Recover-Me, har jeg følelsen af, at jeg sover meget dybere end før. Jeg læser altid et par kapitler i en bog, før jeg går i søvn, men nu efter nogle få sider falder mine øjenlåg bare, det er virkelig vidunderligt!

Det er bare rigtig godt, fordi jeg sover bedre nu, jeg har mere energi i løbet af dagen og som en kronisk smertepatient er det bestemt meget velkommen! 

Med hensyn til anti-aging virkning er det vanskeligt at give et godt svar på så kort sigt, men en god natts søvn er selvfølgelig også vigtig, når vi taler om anti-aging!   

Klik her for instagramindlæg

BABS

Jeg har en ting med at sove. Hellere; Jeg har noget ved ikke at sove.Otte timers søvn pr. 

Nat er ikke altid tydeligt for mig, og især søvnkvaliteten er en bekymring. Men da jeg bruger Recover-Me, falder jeg hurtigere i søvn og sover dybere.Jeg bemærker, at jeg kan koncentrere mig bedre, føle mig bedre.

Klik her for instagramindlæg

MAAIKE

De sidste par uger, hvor jeg brugte Recover-Me Anti Aging, bemærkede jeg en række positive ændringer! Jeg vågner udhvilet og føler mig meget fikseret og mere energisk! 

Og min bedring ser ud til at gå rigtig godt! Hvad jeg også virkelig kan lide er at jeg sover bedre. Jeg sover stadig lidt uroligt, men dybere, og jeg vågner mere afslappet op.

Klik her for instagramindlæg

JACOLIEN

Jeg tager Recover-Me lige inden jeg går i seng og / eller lige inden min træning og er virkelig ophidset over fordelene indtil videre: 

Jeg har sovet endnu bedre, og under træningene følte jeg, at jeg kunne presse hårdere i længere tid. Jeg føler også, at det fremskynder min gendannelsesproces. 

Jeg vil bestemt bruge dette i sæson 2020 og nysgerrig efter, hvad det mere kan gøre for mig ... det skal også have en positiv effekt på aldringsprocessen .... det er for jer, der skal bestemme.

Klik her for instagramindlæg

KIM

Hej, jeg har brugt Recover-ME i 2 måneder. Mit blodtryk var meget lavt men siden jeg begyndte på det på to måneder, er mit blodtryk nu godt. Jeg føler mig fysisk langt bedre tilpas og min libido er forøget betydeligt, takket være Recover-Me. 

Jeg kan anbefale det til alle da det er et utroligt unikt produkt med en hemmelig formel der er super effektiv. Det er alt hvad jeg ville sige om Recover-Me! 

Klik her for videobesked

STEPHAN

Jeg er 85 år gammel, og jeg har brugt Recover-Me i et stykke tid. Efter nogen tid bemærkede jeg, at jeg blev bedre med mere energi.Efter at jeg blev alvorligt syg, blev jeg hurtigere, end alle havde forventet. 

Jeg tror, at fordi det har fået mig til at trække mig igennem min sygdom fordi jeg har taget Recover-Me i flere måneder, fordi min immunforsvar havde fået et stort løft. Også på hospitalet tog jeg hver dag for at fremme mit opsving, Recover-Me, det øjeblik jeg var bevidst igen og kunne. Det var virkelig et mirakel, hvor hurtigt jeg blev genoprettet. 

Selvfølgelig også på grund af min vilje til at leve og den gode omsorg, jeg har modtaget. Jeg anbefaler virkelig Recover-me til alle. 

Jeg vil fortsætte med at tage det hver dag.

Klik her for videobesked

ANTON

Jeg har brugt Recover-Me Anti-Aging i et par uger nu, og jeg kan kun sige, at jeg har det bedre end nogensinde. 

På kort tid har jeg bemærket mange positive ændringer; det er ikke kun, at jeg vågner meget mere afslappet, men jeg føler mig også meget mere energisk og montørere og …… min hud ser sååååå god ud! 

Klik her for instagramindlæg

MARIA

For nylig begyndte jeg at bruge Recover-Me. Efter en måneds tesing leverede det klart nogle fordele.

Min søvn er bemærkelsesværdigt bedre og dybere, den kommer sig hurtigere, og mit immunsystem er forbedret.Jeg lider heller ikke længere af halsbrand under øvelser.


JASPER

I de sidste uger har jeg brugt supplementet Recover Me som en præ-træning! Jeg tager denne for-træning en halv time før træningen. Jeg bemærker, at jeg har været meget fikseret siden da og kan udføre meget mere under træning. Også fordi jeg sover bedre og vågner udhvilet!

Klik her for instagramindlæg

LORENZO

Efter 5 måneders total hvile efter mine sidste konkurrencer, måtte jeg starte mit intensive træningsprogram igen, fordi 1. juni venter en 4-mandsturnering mig igen. 

Men som enhver atlet ved, er starten den sværeste. Jeg har nu modtaget hjælp fra Recover-Me som en god opstart.

 Efter en måned bemærkede jeg en forskel i energiniveauet, og hvad der virkelig hjalp mig var, at mit sovemønster blev bedre, så min bedring også er meget bedre. Min fysiske og mentale præstation skød op. Jeg kan anbefale det for mig, dette er måden at få mig skarp til de næste spil.

Klik her for instagramindlæg

RASHID

Jeg er 86 år gammel og jeg har faldet et par gange, så situationen var blevet så slem at jeg kunne dårligt kunne komme ud af sengen da jeg ikke havde nogen følelse i mine ben. 

Så jeg måtte bruge en stav og på denne måde kunne jeg komme op igen og gå lidt. En dag gav min datter mig Recover-ME og sagde ’det er det her du har brug for’. Så jeg startede på det og efter et par dage, behøvede jeg ikke længere min stav. 

Efter et par uger, ganske langsomt, fik jeg det bedre og bedre. Mine ben generer mig ikke rigtig længere. Så jeg anbefaler alle at bruge det her. Se hvor godt hun går nu.

Klik her for videobesked

LIES

Jeg hedder Diana, jeg er 60 år gammel. Mit blodtryk var ret højt men jeg ville ikke tage noget medicin. Men siden jeg begyndte at tage Recover-Me, er mit blodtryk bliver super fint. Jeg føler mig i langt bedre form. Mit hår er også meget sundere, det falder ikke længere ud og er også langt tykkere og mere fyldigt. Faldet er også langt bedre. Så alt i alt, er Recover-Me super!

Klik her for videobesked

DIANA

Hej med jer, jeg vil gerne fortælle jer noget om Recover-ME og den påvirkning det har på mig. Dette pulver, baseret på arginin, sikrede at jeg fi ken bedre søvn og vågnede mere veludhvilet om morgenen. 

Mit blodtryk faldt hurtigt, det er ikke tilfældet for alle, men for mig var det. Det faldt med næsten 10 point, så nu er mit blodtryk i et meget fint interval igen. Det der virkelig oerraskede mig var, at efter 3 måneders brug, blev jeg ikke længere stiv i benene efter to timers kørsel. Jeg elsker det! 

Jeg kan kun anbefale det, jeg vil fortsætte med at bruge det og jeg er meget nysgerrig omkring hvor jeg vil være et års tid fra nu.

Klik her for videobesked

RAGNHILD

De sidste par uger har jeg haft det meget travlt. Den mindst sjove er at være syg, mens du er i færd med at flytte hus. I løbet af den tid brugte jeg Recover-Me Anti Aging, og jeg bemærkede en række positive ændringer! 

Jeg vågner udhvilet og føler mig meget fikseret og mere energisk! Noget, som jeg kunne bruge meget godt. Det fremmer cellulær regenerering, forbedrer immunsystemet og meget mere. Du skal bruge det i en længere periode, før du kan se virkelige resultater. 

En halv times tid før jeg sov, tog jeg et glas vand med Recover-Me Anti Aging-pulveret, jeg kan ikke rigtig godt lide smagen af drikken, men åh godt ... opløses i urtete og du vil ikke smag det.

Klik her for instagramindlæg

TATJANA

Vi hørte om Recover-Me og dets videnskabeligt beviste fordele for et par måneder siden. Og jeg garanterer for, at vi havde lyst til at give det en chance! Allerede fra begyndelsen lagde vi begge mærke til, at vi sov meget dybere.

Jeg har så meget mere energi nu. Jeg elsker ideen om at udsætte aldrings-processen og jeg kan mærke at min hud får meget mere næring. Mit blodtryk er faldet og det er fantastisk at jeg kan hjælpe kroppen til selv at rense blodårene og arterierne.

Klik her for videobesked

CARLOS OG MARIA

Hej, jeg hedder Simon og jeg er en meget travl forretningsmand. En ven fortalte mig om Recover-Me og råde mig til at prøve. 

Som den gode ven, jeg er, fulgte jeg hans råd! Det viser sig, at han virkelig er en meget god ven! Mit blodtryk gik ned i løbet af få uger. Jeg sover dybere og vågner op, mit energiniveau er steget betydeligt. Min hukommelse er forbedret, og jeg føler mig mere fokuseret. 

Jeg er nu den, der fortæller alle mine venner at tage Recover-Me! Nå, det er den gode ven, jeg er!

Klik her for videobesked

SIMON

Siden jeg begyndte at bruge Recover-Me, har jeg følt mig i langt bedre form. Jeg har været dårligt gående siden 2005 og mine knæ fungerede ikke godt, men siden jeg begyndte at bruge Recover-Me, har jeg følt mig bedre og bedre tilpas. 

Efter min knæskade, blev min gang værre og i øjeblikket føler jeg mig stærkere og jeg får også en god nattesøvn. Jeg kan anbefale det til alle! 

Klik her for videobesked

RIAN

Du skal vide, at siden jeg brugte Recover-ME, føler jeg mig i langt bedre form, primært mens jeg spiller klaver da mine finger nu er mere fleksible og slankere.

 Det passer mig godt, for ellers ville alt være stift og nu er det overhovedet ikke tilfældet! Alt sammen takket være Recover-ME, som jeg har brugt i halvandet år. Jeg kan anbefale det til alle! 

Klik her for videobesked

GERARD

Jeg har taget blodtryksmedicin i over 20 år og blodtrykket har altid fortsat med at være for højt, faktisk lige på grænsen. Jeg har nu taget Recover-Me nogle få måneder og til min store overraskelse er mit blodtryk faldet betragteligt, så det nu er på normalt niveau. 

Jeg er helt overbevist om at Recover-Me har været hovedårsagen til det blodtryks fald. Og det er ret så meget, det har ændret sig!

Klik her for videobesked

MARIAN

For ca. seks uger siden begyndte jeg at bruge Recover-Me Anti-Aging. Ud over at hjælpe og støtte hudens aldring forbedrer det også din søvn og øger dit mentale fokus.Jeg bemærkede snart, at jeg sov dybere og vågnede op mere energisk.

Dette har en positiv indflydelse på begge dele; min sindstilstand og min fysiske tilstand. Jeg begynder at bemærke, at min hud er mere udhvilt, og at mine øjetasker er næsten lige så gode som væk. Folk bemærker, at jeg ser bedre og udhvilet. 

Jeg har også idéen om, at min hud begynder at blive fastere, og fugtighedsbalancen er forbedret. På grund af alt dette føler jeg mig meget bedre i min hud i de seneste uger, og jeg føler mig sikker som aldrig før. Jeg er meget begejstret! 

Klik her for instagramindlæg

JAMEY

Hejsa! Jeg har lige været ude og løbe. Jeg er en kæmpe sportsfan og har taget Recover-Me i et stykke tid nu. 

Jeg må sige, at jeg ikke fortryder det. Siden jeg begyndte at tage Recover-Me, så sover jeg langt bedre og mine drømme er mere levende. Jeg føler mig også mere energisk. 

Jeg bemærker også positive effekter når jeg motionerer. Jeg føler mig langt stærkere. Og efter motion, føler jeg mig stadig energisk. Jeg anbefaler Recover-Me til alle!

Klik her for videobesked

CHRISTIANA

Recover-Me er et supplement der har videnskabelig bevist medicinsk gavnlig indvirkning, og som - ved hjælp af søvnens processer om natten - krydser hjernebarrierer med celle-regenererende optimering.

Det stimulerer også frigivelsen af væksthormon, som har anti-aging egenskaber.Hvis du tager det hver aften vil du se en forskel efter et par uger. Og på grund af en bedre blodgennemstrømning bliver dine organer bedre næret. 

Din livskvalitet vil blive bedre! Bare giv det en chance!

Klik her for videobesked

LEANA

Hej, jeg er Steve, og jeg ville fortælle dig, at jeg har taget Recover-Me Vascular i et stykke tid nu. 

Min søn købte det til mig. Han siger det renser venerne og sænker blodtrykket og sænker også dit kolesteroltal. 

Jeg synes det er godt, jeg tager det lige før du går i seng. Jeg må sige, at jeg virkelig sover meget dybt nu. 

Klik her for videobesked

STEVE

Jag använder Recover-Me anti-aging varje dag eftersom jag använder mina muskler mycket och på så sätt blir jag aktiv hela dagen.

Klik her for videobesked

MUNOZ

For alle kvinder øges risikoen for slagtilfælde eller hjerteanfald efter overgangsalderen drastisk. Min mor havde et slagtilfælde i en alder af 52 år, og det var altid i mit sind. 

Da jeg hørte om Recover-Me og alle sine gode kvaliteter på tøndesystemet, tøvede jeg ikke et øjeblik til at prøve det. Da jeg tager Recover-Me, føler jeg mig meget sikrere. 

Tanken om at mine blodkar rengøres, og at mit blodtryk er reguleret inden for det normale område, er meget beroligende. 

Klik her for videobesked

TRACY

Jeg ser mange patienter med højt blodtryk i min praksis. Jeg anbefaler altid at du spiser sundere, gør mere motion og tag Recover-Me vaskulær. Det vil naturligvis sænke dit blodtryk og har ingen bivirkninger. 

Jeg anbefaler Recover-Me vaskulær til alle

Klik her for videobesked

Dr. ASHWAN

Hvad er godt med Recover-Me er, at det øger immunsystemet. Mine patienter, der tager Recover-Me, genvinder meget hurtigere fra skade, især skeletskader. Det fremskynder også reparationstiden for beskadiget væv, hjælper med at fremskynde sårheling og postoperativ helbredelse. Ud over alt dette har det en stimulerende virkning på forbrændinger. Dette supplement letter mig virkelig mit arbejde, og mine patienter er glade! Jeg kan meget anbefale det til alle!  

Klik her for videobesked

Dr. FRANK

Hvad er godt med Recover-Me er, at det øger immunsystemet. Mine patienter, der tager Recover-Me, genvinder meget hurtigere fra skade, især skeletskader. 

Det fremskynder også reparationstiden for beskadiget væv, hjælper med at fremskynde sårheling og postoperativ helbredelse. 

Ud over alt dette har det en stimulerende virkning på forbrændinger. Dette supplement letter mig virkelig mit arbejde, og mine patienter er glade! Jeg kan meget anbefale det til alle!

Klik her for videobesked

Dr. YEAMAN