Denne side bruger cookies. Klik her for at se cookie-erklæringen Var enige

Hvorfor er Recover-Me unik?

På trods af de overbevisende udsagn om L-arginin, udløser basal oral indtagelse af L-arginin ikke alle fordelene ved “mirakelmolekylet” alene. Efter at knogleudviklingen i opvæksten er stoppet, absorberer kroppen knap nok arginin. Kombinationen af ingredienserne i en korrekt fordeling i Recover-Me maksimerer derfor optagelsen af L-arginin.

The typical western diet provides a person with 3 to 6 g of L-arginine per day. Common food sources of L-arginine are nuts, dairy, soy protein, meat and seafood with a bioavailability of about 60%. However, most of this L-arginine is not converted by the body to therapeutic levels after the "long bone growth" has stopped (around 23 years).  This led us to look for an alternative source to adequately convert L-arginine. As simple as this may seem, tests show that unless the L-arginine molecule is of the correct type (L-pyroglutamate) and surrounded by L-lysine and L-glutamine, the conversion of L-arginine to nitric oxide does not occur at levels considered effective.

Efter at have studeret eksisterende produkter på markedet vælger vi bevidst at kun bruge ingredienser, hvor det er videnskabeligt bevist at de fungerer godt sammen.Indholdet af Recover-Me er holdt så simpelt som muligt for at undgå modvirkninger, der ofte opstår, når uafhængige og inkompatible ingredienser blandes sammen. Fokus har altid været på positiv indflydelse snarere end at skabe en “imponerende” label med en lang liste over ingredienser.

Blandinger af ingredienser, der ikke er videnskabeligt testet i blandet form, udsætter forbrugeren for uønskede bivirkninger eller slet ingen virkning. (Selvom disse ingredienser individuelt kan bevises at være sikre eller effektive på forskellige niveauer).

Formuleringen af ​​Recover-Me er også unik i forbindelse med at forbinde flere aminosyrer med et komplekst kulhydrat for at forlænge absorptionen, mens de forbliver lavglykæmiske.

Fokus på Recover-Me er at øge L-argininniveauerne i kroppen og i hjernen for at øge nitrogenoxidproduktionen og forøge væksthormonniveauet for dermed at bremse aldringsprocessen.

Den tilgængelige L-arginin der findes i kroppen stammer fra omdannelsen af L-arginin, L-pidolatet og af L-glutamin (som omdannes til L-citrullin og senere til L-arginin). L-arginin L-pidolatet kan lettere krydse blod-hjernebarrieren, hvilket udløser de højere L-argininniveauer i hjernen.

Recover-Me er kombinationen af aminosyrer mange gange kraftigere end det naturligt almindelige antioxidant i kroppen.
 

 

FLERE GRUNDE........

  1. Recover-Me er en unik blanding af aminosyrer og en bærer, der muliggør kontrolleret omdannelse af aminosyrerne til nitrogenoxid (NO). Det maksimerer absorptionen af ​​L-arginin i kroppen.
  2. Formuleringen af ​​Recover-Me er også unik i forbindelse med at forbinde flere aminosyrer med et komplekst kulhydrat for at forlænge absorptionen, mens de forbliver lavglykæ
  3. Vi bruger den rigtige type L-arginin, Pidolat, (saltet af L-arginin), som i kombination med L-Lysin øger absorptionen af ​​L-arginin. Lysin og arginin bør ikke tages sammen, hvis de er af * L * -formen, fordi L-arginin og L-Lysin konkurrerer om de samme receptorer. Imidlertid lægger L-argininpidolat sig til en anden receptor og tillader en synergi virkning mellem de to.
  4. Recover-Me er unik fordi indholdstofferne udløses om natten. Hovedårsagen til at Recover-Me blev udviklet, er for at tilbyde et supplement der har videnskabelig bevist medicinsk gavnlig indvirkning, og som – ved hjælp af søvnens processer om natten – krydser hjernebarrierer med celle-regenererende optimering.
  5. For at opnå anti-aging og effekten fra dyb søvn bruger vi ikke citrullin, men i stedet har vi tilføjet vi L-glutamin, som beskytter maven og dermed er et trin fjernet fra omdannelse til nitridoxid.
  6. Af kvalitetshensyn er det produceret i Europa på faciliteter der overholder de strengeste reguleringsmæssige retningslinjer. Vi bruger kun de højeste tilgængelige ingredienser af farmaceutisk kvalitet for at sikre ensartet kvalitet og fuld toldtilfredshed.

VORES KRITERIER

Hos Recover-Me bruger vi kun de højeste tilgængelige ingredienser af farmaceutisk kvalitet og vi leverer altid ensartet kvalitet. Derfor fremstilles produktet i Europa i faciliteter der overholder de strengeste regulerings retningslinjer.Hvert produkt vi skaber, bunder i et specifikt sæt kriterier for at sikre maksimal kvalitet og ydeevne. Vi tror på rene og gennemsigtige produkter og derfor gennemgår vi også hele processen for dig. Med informationen her, kan du forstå hele vores filosofi og selv beslutte om dette produkt passer til dig.

Recover-Me
Aktive ingredienser i korrekt dosering  
Ingen aktive ‘marketing’ ingredienser  
Ingen inaktive ingredienser  
Lavt kalorieindhold  
Lavt Glykæmisk Indeks (GI), dvs. ingen hurtige stigninger i blodsukkeret  
Ingen kolesterol  
Ingen natrium (salt)  
Ingen kunstige sødestoffer  
Ingen farvestoffer  
Ingen kunstige smagsstoffer  

Recover-Me er baseret på isomaltulose, et dobbelt sukkermolekyle (disaccharid) som findes i spormængder i sukkerrør og honning. Det består af monosacchariderne glukose og fruktose. På grund af sin stærke binding bliver sukkeret meget langsomt optaget i kroppen (lavt glykæmisk indeks), det er tandvenligt og giver langvarig energi.

Lavt Glykæmisk Indeks (GI)
Det glykæmiske indeks er et måleindeks for hvordan kulhydrater virker på blodsukker niveauet. Kulhydrater der nedbrydes hurtigt under fordøjelsen, frigiver monosaccharider som glukose og fruktose i blodbanerne og dermed har de et højt GI (f.eks. hvidt sukker).

Kulhydrater der nedbrydes langsomt afgiver monosaccharider gradvist i blodbanerne har et lavt GI (dvs. isomaltulose). GI-området for et lavt GI-produkt er 55 eller mindre. Recover-Me bruger isomaltulose som er et kulhydrat som har et GI på 32. Aminosyrerne i Recover-Me har ingen effekt på det glykæmiske indeks.

Ingen inaktive ingredienser i Recover-Me
Inaktive ingredienser anvendes mest som fyldstoffer eller for at bevare pulverets egenskaber under emballeringen.