På trods af de overbevisende udsagn om L-arginin, udløser basal oral indtagelse af L-arginin ikke alle fordelene ved “mirakelmolekylet” alene. Efter at knogleudviklingen i opvæksten er stoppet, absorberer kroppen knap nok arginin. Kombinationen af ingredienserne i en korrekt fordeling i Recover-Me maksimerer derfor optagelsen af L-arginin.
The typical western diet provides a person with 3 to 6 g of L-arginine
per day. Common food sources of L-arginine are nuts, dairy, soy protein,
meat and seafood with a bioavailability of about 60%. However, most of
this L-arginine is not converted by the body to therapeutic levels after
the "long bone growth" has stopped (around 23 years). This led us to
look for an alternative source to adequately convert L-arginine. As
simple as this may seem, tests show that unless the L-arginine molecule
is of the correct type (L-pyroglutamate) and surrounded by L-lysine and
L-glutamine, the conversion of L-arginine to nitric oxide does not occur
at levels considered effective.
Efter at have studeret eksisterende produkter på markedet vælger vi bevidst at kun bruge ingredienser, hvor det er videnskabeligt bevist at de fungerer godt sammen.Indholdet af Recover-Me er holdt så simpelt som muligt for at undgå modvirkninger, der ofte opstår, når uafhængige og inkompatible ingredienser blandes sammen. Fokus har altid været på positiv indflydelse snarere end at skabe en “imponerende” label med en lang liste over ingredienser.
Blandinger af ingredienser, der ikke er videnskabeligt testet i blandet form, udsætter forbrugeren for uønskede bivirkninger eller slet ingen virkning. (Selvom disse ingredienser individuelt kan bevises at være sikre eller effektive på forskellige niveauer).Fokus på Recover-Me er at øge L-argininniveauerne i kroppen og i hjernen for at øge nitrogenoxidproduktionen og forøge væksthormonniveauet for dermed at bremse aldringsprocessen.
Den tilgængelige L-arginin der findes i kroppen stammer fra omdannelsen af L-arginin, L-pidolatet og af L-glutamin (som omdannes til L-citrullin og senere til L-arginin). L-arginin L-pidolatet kan lettere krydse blod-hjernebarrieren, hvilket udløser de højere L-argininniveauer i hjernen.
Hos Recover-Me bruger vi kun de højeste tilgængelige ingredienser af farmaceutisk kvalitet og vi leverer altid ensartet kvalitet. Derfor fremstilles produktet i Europa i faciliteter der overholder de strengeste regulerings retningslinjer.Hvert produkt vi skaber, bunder i et specifikt sæt kriterier for at sikre maksimal kvalitet og ydeevne. Vi tror på rene og gennemsigtige produkter og derfor gennemgår vi også hele processen for dig. Med informationen her, kan du forstå hele vores filosofi og selv beslutte om dette produkt passer til dig.
Recover-Me |
|
Aktive ingredienser i korrekt dosering | |
Ingen aktive ‘marketing’ ingredienser | |
Ingen inaktive ingredienser | |
Lavt kalorieindhold | |
Lavt Glykæmisk Indeks (GI), dvs. ingen hurtige stigninger i blodsukkeret | |
Ingen kolesterol | |
Ingen natrium (salt) | |
Ingen kunstige sødestoffer | |
Ingen farvestoffer | |
Ingen kunstige smagsstoffer |
Recover-Me er baseret på isomaltulose, et dobbelt sukkermolekyle (disaccharid) som findes i spormængder i sukkerrør og honning. Det består af monosacchariderne glukose og fruktose. På grund af sin stærke binding bliver sukkeret meget langsomt optaget i kroppen (lavt glykæmisk indeks), det er tandvenligt og giver langvarig energi.
Lavt Glykæmisk Indeks (GI)
Det glykæmiske indeks er et måleindeks for hvordan kulhydrater virker på blodsukker niveauet. Kulhydrater der nedbrydes hurtigt under fordøjelsen, frigiver monosaccharider som glukose og fruktose i blodbanerne og dermed har de et højt GI (f.eks. hvidt sukker).
Kulhydrater der nedbrydes langsomt afgiver monosaccharider gradvist i blodbanerne har et lavt GI (dvs. isomaltulose). GI-området for et lavt GI-produkt er 55 eller mindre. Recover-Me bruger isomaltulose som er et kulhydrat som har et GI på 32. Aminosyrerne i Recover-Me har ingen effekt på det glykæmiske indeks.
Ingen inaktive ingredienser i Recover-Me
Inaktive ingredienser anvendes mest som fyldstoffer eller for at bevare pulverets egenskaber under emballeringen.