Denne side bruger cookies. Klik her for at se cookie-erklæringen Var enige

Anti-aging en arginine

ANTI-ALDRING

Voksende kliniske data tyder på, at kosttilskud fra L-arginin kan reducere fedme, nedsætte det arterielle blodtryk, modvirke oxidation og normalisere endotel dysfunktion, der ellers kan være årsag til udviklingen af type 2 diabetes.Den potentielle molekylære mekanisme spiller en rolle i udviklingen af glucosehomeostase, fremmer lipolyse (fedtnedbrydning), vedligeholder hormonniveauet, forbedrer insulinresistensen samt føtal programmering i det tidlige foster stadie.

Den mulige signalvej for at opnå de fordelagtige virkninger af L-arginin involverer sandsynligvis L-arginin-nitrogenoxid-veje, for det er gennem disse at cellesignalprotein kan aktiveres. Samlede undersøgelser har vist, at L-arginin kan have potentiale til at forebygge og/eller lindre type 2-diabetes via genoprettelse af insulinfølsomheden in vivo.

L-ARGININ: ANTI-ALDRING PILOT UNDERSØGELSE

I en åben tilfældig begrænset undersøgelse udført af forfatteren,blev 5 g / dag l-argininbase indtaget oralt én gang op til natten i 28 dage hos 21 personer med en alder mellem 41 og 75 år (14 mellem 41 og 49 år, 4 mellem 50 og 59 år, 2 mellem 60 og 69 år og 1 mellem 70 og 79 år). 16 var mænd og 5 kvinder, 17 var ikke-rygere og 4 rygere og 18 ud af 21 forsøgspersoner tog andre lægemidler til at kontrollere enten hypertension, myokardisk iskæmi, diabetes, gastroøsofageal reflux sygdom (GERD) og hyperaciditet, hypothyroidisme, neuritis eller reumatoid. Alle deltagende forsøgspersoner afgav skriftligt informeret samtykke, der overholdt principperne i Helsinki-erklæringen.

Der blev fremstillet et spørgeskema til deltagerne, der skulle udfyldes ugentligt i 4 uger. Deltagerne blev anbefalet at skrive deres sundhedsstatus ned før og efter at have indtaget L-arginin. Spørgeskemaet indeholdt 30 point vedrørende deres mentale, muskulære, seksuelle, kredsløbs-, mave-tarm- og andre funktioner i løbet af den 4 ugers forsøgsperiode. Der blev givet point fra 1 til 5; 1 var en bemærkelsesværdig forbedring, 2 var en mild forbedring, 3 ingen forskel, 4 var værre end før og 5 produktet var ikke anvendelig.

Deltagerne blev også opfordret til at rapportere eventuelle bivirkninger der opstod under indtagelse af tilskuddet. Derudover blev de spurgt om de ønskede at fortsætte med at tage tilskuddet efter afslutningen af undersøgelsen.

Tabel 4.  opsummerer de mest bemærkelsesværdige resultater i denne pilotundersøgelse.

EVNEAF SAGERNE (I ALT = 21 TILFÆLDE)
MENTALE EVNER BEMÆRKELSESVÆRDIG FORBEDRING MILD FORBEDRING INGEN ÆNDRING
Evne til at koncentrere sig 55 35 10
Hukommelsesforbedring  55 35 10
Mindre mental udmattelse 75 15 10
Reduktion af alvorlige anfald af angst og stress 60 20 20
Reduktion i nervøsitet 72 21 60
Forbedring af søvndybde 80 10 10
Humøret generel 70 25 5
Muskulære præstationer 75 5 20
Reduktion i muskuløs udmattelse 60 15 25
Seksuel præstation hos mænd 54 33 13
Samlet følelse af velvære 65 20 15

Tabel 5. Mest bemærkelsesværdige observationer fra deltagerne i slutningen af den 4-ugers undersøgelse.

 1. Justering af blodtryk i tilfælde af mild hypertension (forhøjet blodtryk).
 2. Høj energi, især om morgenen når man vågner.
 3. Mental klarhed.
 4. Stamina og modstand mod depression og angst.
 5. Forøgelse af urinproduktionen.
 6. .Forbedring af hårvækst og negle hårdhed.
 7. Forbedring af hudens tekstur og udseende.
 8. Forøgelse af drømme under søvn.
 9. Forbedring af cirkulation og temperatur i ekstremiteter (lemmer).
 10.  Reduktion af hyperaciditet (syre i mavesækken).
 11. Overordnet forbedring af mave-tarm funktionen og afføring.
 12. Forbedring af de mest vitale funktioner der er stærkt påvirket hos diabetikere, herunder: Reduktion af neuritis, forbedring af glukosemetabolismen, forbedring af libido og seksuel præstation og justering af kropsvægten.

I slutningen af undersøgelsen oplevede ingen af de 21 tilfælde nogen bivirkninger eller forværring af deres helbredsmæssige problemer efter indtagelsen af L-arginin. Alle 21 deltagere ønskede at fortsætte med at tage tilskuddet efter studiets afslutning.

Kilde

ANTI-ALDRING

Yderligere anti-aldrings beviser fremkommer ved virkningen af af L-arginin på cellulært niveau, hvilket betyder at ethvert aspekt af fysiologiske funktioner kan påvirkes positivt ved tilstedeværelsen af NO (nitrogenoxid). Der er rigelige videnskabelige beviser for at understøtte alt dette og mange andre resultater relateret til dette emne, som rækker langt ud over omfanget af hvad vi kan diskutere her.

Kilde