Denne side bruger cookies. Klik her for at se cookie-erklæringen Var enige

Beroertes en hartaanvallen!

NITROGENOXID, SLAGTILFÆLDE OG HJERTEANFALD!

Når du får en blodprop der forårsager blokeringer i hjernen, kalder vi det tit et slagtilfælde. Når den blokering forekommer i hjertet, kaldes det et hjerteanfald. Ifølge American Heart Association’s hjemmeside er 87 procent af alle slagtilfælde iskæmiske slagtilfælde. Et iskæmisk slagtilfælde forekommer når blodpropper dannes i blodbanerne. Denne blodprop forårsager derefter blokering i en hjernearterie. Denne blokering reducerer den nødvendige blodgennemstrømning til dele af hjernen, og det fører til skade eller død på de påvirkede hjerneceller. Omfanget af skaden bestemmes af sværhedsgraden af slagtilfældet. Det samme scenario gælder for dit hjerte. Tilføj følgende statistik:

NITROGENOXID, SLAGTILFÆLDE OG HJERTEANFALD!

Som du kan se centrerer forebyggelsen af slagtilfælde og hjerteanfald sig i virkeligheden om at håndtere for højt et blodtryk og reducere risikoen for dannelse af blodpropper. Din krop gør dette naturligt gennem nitrogenoxid – det mesterlige signalmolekyle der findes i hele dit kardiovaskulære system.

Nitrogenoxider medfører meget specifikke aktiviteter eller reaktioner:

  1. Nitrogenoxid holder blodpladecellerne i skak. Dette hjælper med at forhindre blodpropper i det vaskulære system, hvilket reducerer risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald.
  2. Nitrogenoxid er din krops mest kraftfulde vasodilator som hjælper med at afslappe de glatte muskler i dine blodkar og som derfor kontrollerer blodtrykket korrekt. Det forbedrer blodgennemstrømningen og adresserer risiko faktorerne for slagtilfælde og hjerteanfald direkte.
  3. Derudover er det et vigtigt element i reguleringen af dit blodtryk ved at kontrollere responsen i din vaskulat og tilpasse det ændrede tryk i dit kardiovaskulære system.

NITROGENOXID

  • 77% af amerikanerne der blev behandlet for sit første slagtilfælde havde for højt blodtryk!
  • 69% af amerikanerne der oplevede sit første hjerteanfald havde højt blodtryk!