Denne side bruger cookies. Klik her for at se cookie-erklæringen Var enige

Stikstofmonoxide en hoge bloeddruk

NITROGENOXID OG FOR HØJT BLODTRYK!

31,3 procent af den voksne amerikanske befolkning har for højt blodtryk, ifølge centrene for sygdomskontrol og forebyggelse. Det repræsenterer næsten en ud af hver tre voksne. Dertil kan man tilføje den kendsgerning, at yderligere 25 procent af de amerikanske voksne har præhypertension – dvs. blodtrykstal der er højere end normalt, men endnu ikke i det højeste blodtryksområde. Det vil reelt sige at over halvdelen af den amerikanske voksne befolkning er ramt af denne kardiovaskulære sygdom.

Dette repræsenterer en svimlende høj pris opgjort i menneskeliv og en betydelig økonomisk belastning. I 2006 blev for højt blodtryk opført som den primære eller bidragende dødsårsag for 326.000 amerikanere. I 2010 var den anslåede pris for sundhedsydelser, medicin og mistede arbejdsdage på 76,6 milliarder dollars.

For de fleste mennesker med højt blodtryk vil det typiske behandlingsprogram være en kombination af kost, motion, stresshåndteringsteknikker og medicin. For de mange der vælger medicinerings vejen, anslås det, at 26 procent stadig ikke har deres hypertension under kontrol. Da mange lægemidler også har forskellige former for bivirkninger kan det være en frustrerende rejse at forsøge at få sit blodtryk under kontrol.

Forbedring af kroppens evne til at fremstille nitrogenoxid betragtes sjældent som en løsning – endnu. Nobelprisvinder i medicin, Dr. Louis Ignarro fremsætter følgende erklæring vedrørende nitrogenoxid og kardiovaskulær sundhed:

  • “Nitrogenoxid er mere effektiv end nogen anden faktor i kroppen, fordi det kan udvide de glatte muskler i blodkarrene. Med denne udvidelse kan karrene slappe af og lade blodet flyde let gennem dem – og muligvis sænke blodtrykket.”

NITROGENOXID

Nitrogenoxid er kroppens mest kraftfulde vasodilator og får de glatte muskler i vaskulaturen til at slappe af. Dette regulerer dit blodtryk og denne proces styrer din endotels sundhed. Korrekt indtaget nærer og reparerer det dit endotel, så det kan producere nitrogenoxid korrekt, og på den måde er det en naturlig måde at medvirke til at opretholde et normalt blodtryk.